Et hjem skal være varmt og hyggeligt, så hele familien føler sig hjemme. Mange tror dog ikke, at et moderigtigt hjem, kan være varmt og hyggeligt. Det er helt forkert! Vi vil her giver jer nogle tips til, hvordan du kan indrette dit hjem, så det bliver moderigtigt og samtidig opretholdes de varme og hyggelige omgivelser.

Vælg designermærker med omhu

Et vigtigt element for et moderigtigt hjem er valg af designermærker, som nogen gange kan være en jungle at finde rundt i. Der findes mange designermærker som har fokus på de hyggelige elementer, der skal være i et hjem. Her kunne et mærke som Hay være en god løsning, da designet fokusere på at danne en hyggelig ramme i hjemmet.

Mix designermøbler med jeres egne

Det kan blive omkostningsrigt, hvis man skal udskifte mange af sine møbler med nye designermøbler. Her kan en mulighed være, at mixe designermøbler med jeres egne møbler så I også sætter jeres eget præg på indretningen.

Loppemarkeder gemmer på skatte til hjemmet

I stedet for at gå ud og købe designermøbler i butikker som også er den dyreste løsning, kan loppemarkeder være et sjovt alternativ. Her kan I finde mange oversete skatte, hvor der er mulighed for at købe moderigtige designermærker til næsten ingen penge. Det er også en god mulighed for at tage hele familien med i processen med indretningen af hjemmet. I skal dog skynde jer, da loppemarkeder er blevet populært igen.

Hele familien skal være med

Indretningen af et hjem er ikke kun for mor og far, det er bestemt også en proces, hvor børnene skal blive hørt. Hjemmet skal føles hyggeligt og varmt for hele familien, og hvis børnene ikke er en lille del af indretningen, kan de hurtigt miste interessen. Sørg derfor altid at have hele familien med så det bliver et projekt for alle, og ikke kun et projekt for mor og far.