En menneskesamling skåler siddende ved et bord.

Vi befinder os godt nok kun i den første halvdel af årets koldeste måned, men dette stopper os ikke fra at drømme os til varmere tider. Det bliver heller ikke bedre af, at det har været meget nærigt med sne, som vi vil kunne have leget i med familien. Den eneste vinteraktivitet vi rigtigt har kunne lave sammen med vores familie i år er indendørs hygge. Derfor er der intet at sige til, at vi især glæder os til at kunne være udenfor, når sommeren. Sommeren skal altså udnyttes bedst muligt med hele familien, og hvordan kan man gøre det bedre end med en stor havefest?

Inviter venner og familie

Havefester er især festlige, fordi man typisk kan invitere flere, end man kan til indendørs fester. Derfor gælder det om at udnytte det, når det endelig bliver godt nok vejr til at kunne holde en havefest. Så kan der både være plads til hele familien plus en masse gode venner.

Hav sjove aktiviteter klar

Fester med familien bør dog være mere end bare et godt måltid mad og lidt hygge. Der skal være god mulighed for både børn og voksne at hygge sig med sjove aktiviteter. Disse aktiviteter kan både være planlagte eller spontane, men de er en perfekt måde at bruge tiden på, når man ikke spiser.

Server lækker sommermad

Der er stor forskel på vintermad og sommermad, og til havefesten skal man uden tvivl have sommermad. Et stort udvalg af kød og grøntsager på grillen som serveres med smukke og farverige salater.

Spil op til dans

Selvom det er en fest for familien, så må der gerne blive spillet op til dans. På den måde kan dem som har lyst feste videre. For at kunne blive ved til langt ud på natten, er det vigtigt at have godt med udendørslys og kontakter som kan holde til det. Find dem fra Lauritz Knudsen her.